InDialogue steunt 'T Werk

twerk_logo - InDialogue sponsoring

Je kan je afvragen hoe het doel van InDialogue tot stand is gekomen namelijk bedrijven en mensen helpen om beter met elkaar te communiceren.

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Ik, Germaine heb tientallen jaren geleefd met 3 autisten. Alle drie zijn ze erg verschillend gaande van een laag IQ tot een zéér hoog IQ. Van sociaal vaardig met serieuze beperkingen tot héél lage sociale vaardigheden.

Leven en door het leven gaan met autisme heeft me veel geleerd. Namelijk dat communicatie echt de sleutel is tot verandering, verdraagzaamheid, vooruitgang en groei.

Alexander mijn oudste zoon werkt reeds jaren bij vzw ‘’T Werk in Herentals.

Hij is daar super goed opgevangen en heeft daar een groot deel van zijn vaardigheden geleerd en groeide daar uit tot een zelfstandig autist die zich zinnig kan bezighouden en zelfs kan hij nu betekenis geven aan zijn leven door de functies die hij doet in de vzw T’ Werk.

 


Uit dankbaarheid steunen wij vzw ’T Werk met hun project.

 


Klik even op de link hieronder en zie wat de vzw voor u kan betekenen. Alles wordt er met de hand gemaakt en de chocolade en roomijs zijn super lekker. Administratieve taken voor u uitvoeren is ook mogelijk bij vzw ’T Werk.

 


URL: http://twerk.be

 


Wij, InDialogue steunen vzw ’T Werk door een percentage van onze inkomen als gift te schenken aan ’T Werk.