Communicatie en Verandering

Neem deel aan de boeiende 21ste eeuw waar verandering het sleutelwoord is? 

We staan aan het begin van een nieuwe wereld. Niets blijft ongeroerd. Onze gewoonten worden als ouderwets bestempeld en onze kinderen hebben een waardeschaal die wij als volwassenen niet meer of met moeite kunnen volgen. De industriewereld ligt achter ons, de informatiewereld, de AI is reeds sterk ingeburgerd en nog vele enorme veranderingen staan voor onze deur.

Veranderen, verandering, aanpassen, het anders doen, coaching, mentoring, enz. zijn vandaag de uitdagingen van de actieve mens. De informatie overload is groot en de snelheid van handelen hoog.  

In deze sterk geïnformatiseerde wereld hebben we steeds vaker nood aan communicatie in de zin van echt praten met elkaar. Toch merken we dat mensen minder en minder de kunst om elkaar te begrijpen beheersen. Dit maakt dat wij in deze snelle maatschappij het steeds moeilijker hebben op de werkplaats. Demotivatie, miscommunicaties, ontevredenheid met de huidige situatie enz. zijn fenomenen die wij allemaal kennen. 

Veel aandacht werd besteed aan allerlei modellen om het werk te optimaliseren, weinig of geen aandacht ging effectief naar de mens die dat allemaal moest gaan doen. “Mensen zijn onze beste troeven” hoort men wel eens zeggen toch wordt er weinig gedaan om de mens vandaag te ondersteunen in zijn zelfkennis of in zelfmanagement. 

 

Life is a One-Time offer

Communicatie, Zelfkennis, Zelfmanagement je kunt het leren. Het vraagt enige tijd en inspanning maar de voordelen die je eruit kunt halen zijn onbetaalbaar in onze huidige maatschappij.

Wil jij ook leren omgaan met deze “disruptieve” wereld en leren hoe we vandaag met communicatie anderen kunnen helpen omgaan met onze vernieuwde wereld!

InDialogue geeft Trainingen toegespitst op deze hedendaagse noden.