Testimonials

Germaine is een gepassioneerde en toegewijde leider binnen de Internationale Meta-Coaching en Neuro-Semantische gemeenschap.

Als voormalig president van de Meta-Coching Foudation (MCF), heb ik vastgesteld dat Germaine enorme inspanningen leverde om de basis en het netwerk te creëren door de geboorte van de Meta-Coaching Foundation (MCF) Internationaal. Ik kan niet genoeg Germaines wil en vastberadenheid benadrukken voor elke onderneming waar ze zich op toelegt.

Germaine is als Coach en Leider vastbesloten om mannen en vrouwen te ondersteunen in hun Leiderschap ongeacht de sector waar ze in actief zijn. Ze hecht veel belang aan het ondersteunen en versterken van vrouwen met als doel de realisatie van hun bijdrage op het hoogste niveau. Hiervoor is ze een gerespecteerde en geïnspireerde ambassadeur.

Als mens kenmerkt het levenspad van Germaine zich als een buitengewoon verhaal van moed, volharding, bescheidenheid en vooral een hart voor mensen. Ik heb uitermate respect voor Germaine, ze is voor mij een zeer bijzondere vrouw.

Michelle Duval – Australië – CEO Equilibrio

Tijdens mijn deelname aan de Meta-Coach Training, heb ik regelmatig gesprekken gehad met Germaine, ook tijdens de pauze en lunch. Telkens kreeg ik van haar vragen en commentaar die me hielpen mijn vaardigheden als coach te verbeteren alsook mijn inzichten. Ik heb er absoluut vertrouwen in dat je haar gemakkelijk kan benaderen en dat zij echt geëngageerd is om ieder van u tot een bekwame coach op te leiden.

Als je op zoek bent naar een professionele trainer/coach in België, kijk dan niet verder en contacteer Germaine. Ik beveel haar ten zeerste aan.

Junichiro Takano Dr. in Nanotechnology (Materiële wetenschap – Material Science) – Japan

I can do more then I expected and learned more then I thought possible! Awsome.

Thank you to Germaine and the Team for an amazing experience!

Reinhard Korb.

I had an experience of being Coached on my Semantic Space. That enabled me to really access information of myself wich I didn’nt have contact with before to gather the information in a semantic loaded space with awareness to achor. Great.

Kristin Langnes

I really experienced what Coaching is about. It is so good to see all this people that live what they preach and getting connected to them in the days of the course. I did some great personnal growth and could leave some matters of the past behind me. 

Moniek Schraven

The more I found out about others, the more I found out about myself, the greater meaning it gave to me.

D.Zietsman

An amazing experience! So many realisations, learnings and developments. I’m pumped for the next training and inspired to continue. Thank you. Thank you. Thank you.

Tim Lauricella

 

Op mijn vraag wie, vertrekkende vanuit een SWOT analyse, wou mee nadenken over de toekomst van Ijsedal kreeg ik direct een aantal aanbevelingen.

Maandag 2 juli was her zover. Sin, Gerd en Germaine zakten af naar Overijse.

Een dikke merci voor deze drie BNI-ers,…

Ik wil toch heel speciaal Germaine bedanken.

Mij oproep betrof wie wil mee nadenken, maar Germaine heeft zowat de hele brainstormsessie begeleid. Op een rustige toch daadkrachtige manier nam je alle deelnemers mee in de opdracht.

Je was geïnteresseerd, gaf waardering en leidde alles in goede banen.

Bedankt!

Ook bedankt voor uw telefoontje de dag nadien. Met zo’n positieve coaching kan ik alleen maar de energie halen om toch verder te proberen.

Ann De Martelaer

Directeur Ijsedal.