Germaine Rediger's Vision

Ik startte in 2007 het Zelfontwikkelingsbedrijf InDialogue.

Ik hou van “het andere en anders zijn” omdat ik geloof dat het de essentiële bouwstenen zijn van de toekomst. Ik heb geleerd nooit “nooit” te zeggen en hou ervan te vinden wat ik nog kan doen of anders kan doen. Vanuit mijn verschillende beroepservaringen heb ik unieke kennis opgedaan; mijn leven was één gigantische groei-ervaring, een groei naar zelfactualisatie.  Dit maakt van mij een unieke Persoonlijke, Executieve en Leiderschap Coach en Trainer.

Vandaag zie ik mijn kwalificaties als NLP en Neuro-Sematische Master Trainer en Meta-Coach als de meest waardevolle kennis waarmee ik een verschil kan maken. Ik heb het “wel” georganiseerd beroepsleven, het comfortabele en voorspelbare achter mij gelaten. De “Nieuwe Leiders” is waar ik mij nu op richt. De nieuwe 21ste eeuw tendensen richting geven, mensen helpen door het blootleggen van innerlijke structuren, motiveren en inspireren zijn de sleutelingrediënten van mijn Leiderschapstrainingen.

Stress en Burn-Out hebben voor mij geen geheimen. Ik help dan ook Particulieren om met Stress en Burn-Out om te gaan.
In Bedrijven implementeer ik  anti-stress-programma’s en help ik bedrijven om een Cultuur van weerbaarheid te ontwikkelen.

Ik ben President van de Meta-Coach Foundation (MCF International) en Regionale Directeur van het MCF in België. Sinds Januari 2018 heb ik het genoegen om Directrice te zijn van het Neuro-Semantisch Instititue  in Europe.

Ik bied een reeks Trainingen aan die gekenmerkt worden door leermogelijkheden, energie, eenvoud, focus en innerlijk evenwicht.

Mijn Trainingen, Meta-Coaching, Mentoring, Master-Minds en Assessments zijn voor Particulieren én voor de Bedrijven van de 21ste eeuw.

“To survive in the twenty-first Century we’re going to need a new generation of Leaders not Managers”
Warren Dennis

InDialogue Resilience Talk

Resilience Free Talk 20 min

20’ conversation about Resilience in the 21ste Century. You want more resilience in your life! You want to handle change effectively. You know that change

Zo kunnen we toch over onszelf denken toch - InDialogue

Welkom op onze Blog!

We hebben dan eindelijk de knoop doorgehakt. We zijn gestart met onze blog. Héél bescheiden maar met de wil om deze blog tot de meest

Wijsheid maakt je jonger - InDialogue

Wijsheid maakt je jonger

In deze Quote sectie gaan we aan de slag met het boek: Het leven begint bij 50 Wijsheid maakt je jonger van Manu Adriaens –

Share: