Over Germaine Rediger

Ik startte in 2007 het Zelfontwikkelingsbedrijf InDialogue.

Ik hou van “het andere en anders zijn” omdat ik geloof dat het de essentiële bouwstenen zijn van de toekomst. Ik heb geleerd nooit “nooit” te zeggen en hou ervan te vinden wat ik nog kan doen of anders kan doen. Vanuit mijn verschillende beroepservaringen heb ik unieke kennis opgedaan; mijn leven was één gigantische groei-ervaring, een groei naar zelfactualisatie.  Dit maakt van mij een unieke Persoonlijke, Executieve en Leiderschap Coach en Trainer. 

Vandaag zie ik mijn kwalificaties als NLP en Neuro-Sematische Master Trainer en Meta-Coach als de meest waardevolle kennis waarmee ik een verschil kan maken. Ik heb het “wel” georganiseerd beroepsleven, het comfortabele en voorspelbare achter mij gelaten. De “Nieuwe Leiders” is waar ik mij nu op richt. De nieuwe 21ste eeuw tendensen richting geven, mensen helpen door het blootleggen van innerlijke structuren, motiveren en inspireren zijn de sleutelingrediënten van mijn Leiderschapstrainingen.

Stress en Burn-Out hebben voor mij geen geheimen. Ik help dan ook Particulieren om met Stress en Burn-Out om te gaan.
In Bedrijven implementeer ik  anti-stress-programma’s en help ik bedrijven om een Cultuur van weerbaarheid te ontwikkelen.

Ik ben President van de Meta-Coach Foundation (MCF International) en Regionale Directeur van het MCF in België, Master Trainer in NLP en Neuro-Semantiek en Associated Certified Meta-Coach. Sinds begin 2018 ben ik directeur van het Europees Neuro-Semantisch Instituut.

Germaine Rediger is de enige Trainer in België die toelating heeft van de Society of Neuro-Semantics – Ph.D. Michael Hall om Meta-NLP en Neuro-Semantiek trainingen te geven met Internationale Certificaties in België.

Ik bied een reeks Trainingen aan die gekenmerkt worden door leermogelijkheden, energie, eenvoud, focus en innerlijk evenwicht.

Mijn Trainingen, Meta-Coaching, Mentoring, Master-Minds en Assessments zijn voor Particulieren én voor de Bedrijven van de 21ste eeuw. 

“To survive in the twenty-first Century we’re going to need a new generation of Leaders not Managers”
Warren Dennis

Germaine Rediger Neuro-Semantics and resilience Trainer

Mini Wikipedia

Nlp, Neuro-Semantics English Glossary.

InDialogue Blog

For Coaches, Trainers, Managers and Executives who like to play with stories, quotes, health and happiness. Or for anyone who wants to develop themselves playfully.