Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zelfleiderschap Opleiding

09/10/2020 @ 09:00 - 11/10/2020 @ 17:00 CEST

997€

Zelfleiderschap Opleiding

Zelfleiderschap is een fundamenteel deel van goed leiderschap. Je zal in deze opleiding geleid worden door theorie en oefeningen zo dat je de kennis om jezelf te leiden in alle omstandigheden kan meenemen en onmiddellijk toepassen in je leven. Geen voorafgaande kennis vereist om deel te nemen aan deze opleiding.

Leiderschap doe je niet zozeer met woorden, wel met attitude (houding) en acties

Zelfleiderschap Opleiding
Leiderschap staat hier synoniem voor Zelfleiderschap.

Misschien denken wij niet aan leiderschap buiten onze werksituaties. Toch is leiderschap nodig in alle gebieden van ons leven. Leiderschap staat hier synoniem voor Zelfleiderschap.

Wanneer we onszelf en anderen willen leiden op een effectieve manier en onze persoonlijke en professionele doelen willen bereiken dan moeten wij weten “Hoe doe ik dat?”. Op deze vraag zal een duidelijk antwoord gegeven worden gedurende de 3 daagse training. Je zal geleid worden door de theorie en bewezen technieken zodat je na de 3 trainingsdagen een schat aan waardevolle kennis kan meenemen over hoe je jezelf leidt in alle situaties.

Wat is de meerwaarde van deze Opleiding?

Je zal leren en praktische ervaring opdoen met de meest geëvolueerde Zelfleiderschapsmodellen. Je zal kennis verwerven over Leiderschapsconcepten en de manier waarop mensen en bedrijven over Leiderschap denken zal volledig veranderen. Deze opleiding gaat over anders denken, het is revolutionair! Het is het denken van de toekomst!

  • Vaardigheden voor Zelfleiderschap en Persoonlijke Management
  • Strategieën voor Emotioneel Management
  • Hogere niveaus van Emotioneel Management
  • Hoe meer dan 10 Neuro-Semantiek oefeningen te gebruiken voor
    gedragsveranderingen en uitmuntendheid in Self Mastery.
  • Het elimineren van zelf-saboterend gedrag en gedachtepatronen.
  • Het bekomen van een laser focus en engagement in wat je doet.
  • Nieuwe informatie over je braakliggend potentieel……….

Neuro-Semantics – Het handboek voor het gebruiken van het menselijke brein.

Zelfleiderschap leert je de fundamentele princiepen voor Persoonlijke Uitmuntendheid vanuit de Neuro-Semantiek wetenschap. Een leider in persoonlijk leiderschap en management systemen in de hedendaagse wereld.

Neuro-Semantiek betekent dat de betekenissen die wij geven aan de dingen in ons leven opgeslagen liggen in ons zenuwstelsel. Door deze ontdekking en andere toonaangevende ontdekkingen heeft Neuro-Semantiek bijgedragen tot de recente ontwikkelingen in communicatie- en relatiemodellen waardoor deze effectiever gaan werken. Neuro-Semantiek geeft een nieuwe dimensie aan Zelfleiderschap daar wij gaan begrijpen dat “om anderen te kunnen leiden moeten wij eerst moeten weten hoe we onszelf kunnen leiden”.

Wat komt hierna?

Na deze 3 daagse training heb je een Internationale Certificatie in het Meta-States Model. Dit certificaat wordt uitgereikt door “The International Society of Neuro-Semantics” (ISNS) Dit  certificaat opent de deur om jezelf verder te ontwikkelen in Neuro-Semantiek en is nodig om de Training als MetaCoach (ACMC) te kunnen volgen. Vervolgtrainingen: Neuro-Semantische NLP Practioner en Neuro-Semantische Master NLP Training.

Zelfleiderschap en Neuro-Semantiek.

Neuro-Semantiek met zijn unieke kennis over het potentieel van het menselijk brein, geeft je in deze training het handboek voor het ontrafelen van je eigen brein, waardoor je, je eigen brein beter gaat begrijpen en je de mogelijkheid ontdekt om meer te halen uit je eigen innerlijke krachten waardoor het creëren van succes en het bekomen van resultaten in je leven mogelijk worden.

Voor wie is deze training?

Bedrijfsleiders, Managers, Team Leiders.
Trainers, Coaches, Consultants.
Iedereen die zich wil ontwikkelen. Het is voor wie hunkert naar nieuwe resultaten en nieuwe doelen in zijn of haar leven. Om in deze onzekere tijden de kracht te vinden in jezelf.

De voordelen van deze training.

Ben je bereid op te staan en je eigen leven in handen te nemen?
Wil je jezelf ontwikkelen?
Wil je jezelf als leider ontwikkelen?
Wil je meer voldoening uit je leven? Je bent nieuwsgierig, je leert graag en je wil weten hoe je brein werkt.
Zeg je ja tegen de 4 gestelde vragen. Dan is deze opleiding voor je.

De Training:

3 intensieve opleidingsdagen.
Handboek.
Internatioanale Certificatie in Meta-States. Dit wil zeggen de nieuwste bevindingen op het gebied van Zelfactualiserende Psychologie.

Investering:

3 dagen training 497 Euro BTW inbegrepen.

Broodjesmaaltijd inbegrepen. 

Maximaal aantal deelnemers: 15 om de kwaliteit van de training te kunnen garanderen.

Trainer:

Germaine Rediger is een gecertificeerde NLP en Neuro-Semantiek Master Trainer.
Germaine zet zich in om mensen te trainen en te coachen zodat zij in hun leven hun eigen passie en drive kunnen vinden en realiseren.

Details

Start:
09/10/2020 @ 09:00 UTC+2
End:
11/10/2020 @ 17:00 UTC+2
Cost:
997€
Event Tags:
, , , , ,

Organizer

InDialogue Germaine Rediger
Phone:
+32 495 36 56 58
Email:
germaine@indialogue.eu
Website:
indialogue.eu