InDialogue is een bedrijf gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling. 

Wij ondersteunen Bedrijven in hun taak naar groei zowel voor het bedrijf als de groei van de mensen in het bedrijf.

Vandaag is het niet meer voldoende om de juiste technische vaardigheden te hebben die nodig zijn voor het uitvoeren van je werk. Er is meer nodig en bedrijven worden hiermee geconfronteerd. Bedrijven hebben mensen nodig die komen met een volledig pakket.

Het is vooral in de “people skills” dat mensen verder moeten ontwikkelen. Vandaag met de moderne technologie en de nieuwe manier van communiceren zijn de “soft skills” meer dan ooit nodig. Communiceren, mensen engageren, retentie van personeel, gezondheid, Stress en Burn-out zijn typische problemen waar InDialogue u mee helpt.

InDialogue Force for Good

Onze Diensten

Zijn voor diegene die meer diepte willen bereiken in Coaching & Leiderschap. Die Stress en Burn-Out willen meester worden. 

Voor wie, een verschil maken in de wereld belangrijk is, waarvoor zij een effectieve en efficiënte communicatie willen leren.

Samengevat voor iedereen die een betere versie van zichzelf wil worden door zelfontwikkeling op het werk of in de privé-sfeer!

NLP en Neuro-Semantische Trainingen

Ken jezelf, communiceer beter en maak van je leven een aangenaam en blij leven. Laat Stress en Burn-Out aan de deur. Werk gemakkelijk in teams en help de mensen die in je nabijheid leven

Meta-Coaching

Een Coach voor uw Bedrijf: een vat vol inspiratie!
Samenwerken met InDialogue is uw garantie voor een goede doorstart. De opstart van Coaching in uw bedrijf zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, gedeelde kennis en getransfereerde vaardigheden.

Stress en Burn-out

Ons programma is gericht op mensen die op een gezonde manier en in balans het beste uit zichzelf willen halen.

We zien mensen met spanningsklachten niet als probleemgeval, maar als gezonde mensen met een probleem in het werk of bij studie.

Master Mind Groups

Een Mastermind Group bestaat uit verschillende mensen die op bepaalde tijdstippen bij elkaar komen (wekelijks of maandelijks) om samen te praten over uitdagingen en problemen. Zij steunen op elkaar, geven advies, delen resources, connecties en doen business met elkaar waar het past. Het is een peer-to-peer mentoring en ieder lid wordt ondersteunt om zijn doelen te bereiken door hun eigen initiatieven en acties.

Mentoring

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Read More

Timekeeper

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Read More

Overview

InDialogue is een dynamisch Coaching- en Trainingbedrijf.

In België is InDialogue het eerste erkend Neuro-Semantisch Training- en Meta-Coachingbedrijf.

InDialogue is board Member van het ISNS  (International society of Neuro-Semantics) en oprichter samen met de Neuro-Semantische Trainers en Meta-Coaches van het Neuro-Semantisch Instituut in Europa.


InDialogue is een collaboratiepartner van het Meta-Coach®  Training System en verstrekker van 2 Coaching Trainingen als voorbereiding op de Internationale Certificatie als Meta-Coach® (ACMC).


InDialogue is eveneens de regionale afdeling van de Internationale Meta-coach® Foundation. De Meta-coach Federatie België is erkend als vzw en werkt onder deze aparte identiteit.


InDialogue werkt met internationaal erkend Training en Coaching materiaal. De gebruikte modellen komen vanuit de “Cognitive Behavioural Sciences”, vanuit de “Developmental Psychology” en de “Self-Actualisation Psychology”, de Neuro-Sciences, General Semantics, Neuro-Linguistic Programming (NLP), Cognitive Linguistics, Cybernetics en System Dynamics. Hierdoor is Neuro-Semantiek Interdisciplinair. 

Het eerste en ook het kernmodel in Neuro-Semantiek is het “Meta-States Model” ontwikkeld in 1994 door L. Michael Hall Ph.D. Als nieuwe ontwikkeling in NLP, heeft Neuro-Semantiek een nieuwe professionele en ethische dimensie gebracht die leidt tot nieuwe niveaus van ontwikkeling. 

Germaine Rediger

Meta-Coach ACMC en Master Trainer in NS/NLP

Self-Actualising Psychology

Worlds of innovation

Wat is het verschil tussen NLP en Neuro-Semantiek door L. Michael Hall PhD – Hong Kong

Time is money

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo. Nullam in lacus id lacus dictum accumsan nec id lectus. Nam eget condimm tortor. Cras eleifend viverra nibh, friilla mi port titorid. 

Contact Us