Free Appointment | 20 min Zoom call

Stress & Burn-Out Coaching

NLP and Neuro-Semantics Training

Resilience ~ Weerbaarheid

Boek een gratis gesprek over Stress & Burn-out, NLP en Neuro-Semantics of Resilience ~Weerbaarheid.

Boek je sessie hieronder met Meta-Coach Germaine Rediger

 

 
 

Free Appointment | 20 min Zoom call

Free appointment for our Resilience Research Project - 20 minutes

InDialogue werkt aan een Training over “Resilience” (Weerbaarheid.) Momenteel doen we hiervoor onderzoek om beter te kunnen begrijpen wat mensen tegenhoudt om weerbaar “resilient” te zijn of te worden,.Welke struikelblokken zijn er, welke rol spelen negatieve emoties in weerbaarheid en nog meer vragen stellen we aan wie aan dit “research programma” wil meewerken.

Heb jijzelf vragen, wil je meewerken aan ons project, heb je iets te delen? Laat het ons weten en boek een gratis gesprek.

De wereld, bedrijven kortom iedereen heeft vandaag baat bij het verhogen van zijn of haar “weerbaarheid” want verandering is de enige constante vandaag.

Free Appointment | 20 min Zoom call

Identity Compass® Profiling

Vandaag zijn we in een nieuwe wereld beland! We zien dat de bedrijven, verenigingen, families onder druk van angst, onzekerheid, ongelijkheid, verlies van job zoeken naar oplossingen.

Identity Compass kan je daarbij helpen. Je profiel uitmeten van hoe je “default” geprogrammeerd bent, wat je sterke kanten zijn en waar je nog kan aan werken om je plaats te vinden in deze voor ons toch veranderde wereld.

Doe de test, wees geinformeerd en bouw zelf aan je toekomst waar jij van droomt.

Boek je vrije sessie met Germaine Rediger om meer te weten te komen over Identity Compass.

Coaching Sessie | 60 min Zoom

Coaching Resilience ~ Weerbaarheid ~ Veerkracht

We leven in een wereld waar diepe veranderingen plaats vinden, uitdagingen en onzekerheden zien we in alle aspecteren van ons leven. We ervaren teveel onvoorziene “disruptions” zowel in het sociale, politiek economisch, als technologie en omgeving allemaal facetten die ons leven beheren.

Disrupties gebeuren zéér snel en meestal op een ongecontroleerde manier. Dit maakt het moeilijk om iets te voorspellen. De vraag naar snelle aanpassingen voelen we in ieder domein.

Vandaar de vraag naar “Resilience” Coaching.

Coaching Sessie | 60 min Zoom

Coaching Stress & Burn-Out

Hoor je het ook zo vaak. Je bent zo gestresst! Er is een enorme druk op de mensen vandaag en daar heeft onze gezondheid iets mee te maken. Druk, stress, angst veroorzaken gevoelens die ons letterlijk ziek maken.

Maar, Stress is ook een onderdeel van het dagelijkse leven. De manier waarop we er op reageren maakt het verschil. Coaching is hierbij je beste bondgenoot. Ben jij klaar voor Coaching? Laat ons dan beginnen en boek je sessie of start met een gratis gesprek van 20 minuten.